Iparági megoldások

Több évtizedes szolgáltatási tapasztalatok és a legmodernebb szakmai ismeretek alapján alakítottuk ki alapszolgáltatásainkra épülő iparág specifikus megoldásainkat.

A legösszetettebb rendszerek is elemi részegységekből állnak. Az NTG Gondrand Kft. közúti, tengeri, légi szállítmányozási, raktározási és vámszakmai alapszolgáltatásokból évtizedes tapasztalatok szerint, de a legmodernebb logisztikai szakmai ismereteket felhasználva iparági megoldásokat alakított ki. A megoldások célja az áru és információ áramlás komplexitásának való megfelelés. Így biztosítjuk ügyfeleink részére, hogy alaptevékenységükre koncentrálva, anyag és áruellátásuk gazdaságos, kiegyensúlyozott és biztonságos legyen.

Autóipari megoldásainkat elsősorban az autóipari ellátási láncban részt vevő TIER1- TIER3 kategóriájú beszállítók alkalmazzák. A megoldás fókuszában a termelés a résztvevők együttműködésén alapuló kiszolgálása áll. A megoldás közúti- interkontinentális szállítmányozást, alárendelt vámszakmai tevékenységet és raktározást tartalmaz.  További részleteket az autóipari megoldásainkat bemutató oldalon  találhat.

A gyógyszer és egészségipari megoldás az egészségügyi ellátási lánc résztvevőinek nyújt infrastrukturális támogatást, elsősorban raktározáslogisztikai szolgáltatásokon alapulva. Gyógyszer és egészségipari megoldásainkat bemutató oldalon megtekintheti sikeres szolgáltatáscsomagunkat.

Gép és alkatrész logisztikai megoldásunkat elsősorban olyan közepes vagy nagyméretű disztribútoroknak ajánljuk, akik ügyfeleiknek folyamatos nemzetközi forrásokból származó késztermék ellátást, készletezést, szervízbázis üzemeltetést, alkatrészt ellátást, visszáru kezelést vállalnak. Ilyenek pl. a szerszámgép ipar, irodai- és orvosi eszköz iparágak. Megoldásunk jellemzőit a gép- és alkatrész logisztikai megoldásokat bemutató oldalon  megtalálja.

Válasszon iparági megoldásaink közül vagy ezen az oldalon tekintse meg alapszolgáltatásainkat.

Több információra van szüksége? Kérdését ide kattintva felteheti munkatársunknak.